Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Пощенските пратки от и до Китай ще бъдат основно дезинфекцирани

Свят

Пощенските пратки от и до Китай ще бъдат основно дезинфекцирани

Пощенските пратки от и до Китай ще бъдат основно дезинфекцирани - Tribune.bg
Снимка:

Правителството на Макао е освободило от работа на 30 и 31 януари 2020 г. всички държавни служители

С цел предотвратяване на риска от по-нататъшно предаване и разпространение на новия коронавирус, Китайското правителство е възложило на пощенския оператор в страната всички пратки за град Ухан и транзитно преминаващи през сортировъчния център в града да бъдат дезинфекцирани.  Това уведоми пощенския оператор в Китай, съобщиха от Български пощи.

За международни пратки, предназначени за провинция Хубей (пощенски кодове 430000–449999), пощенският оператор ще се свързва с получателите по телефон за уточняване предпочитанията им за доставка. Пратката може да бъде временно съхранявана в пощенски служби, да бъде предоставена от пощенска служба, предадена до доставъчни шкафове или чрез други методи, при които няма осъществяване на директен контакт между служител и клиент. Тези стъпки ще доведат до забавяне на обработката и доставката на входящите международни пратки, като в някои случаи няма да бъде възможно да се представи писмено доказателство за доставката.

От друга страна с цел намаляване до минимум разпространението на новия коронавирус правителството на Макао е освободило от работа на 30 и 31 януари 2020 г. всички държавни служители, заявяват от местния оператор.

Пощенските услуги ще бъдат преустановени през тези два дни, съобщават още от Български пощи.


Коментари (1)

ErickBlits Как выводить и почему важно избавляться
от клопов в помещении. Санэпидемстанция Изосепт осуществляет свою работу в Москве, поможет Вам избавиться от клопов и клещей..
29.06.2022 10:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати