Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Препоръка от Холандия: Намерете си секс другарче за карантината

Свят

Препоръка от Холандия: Намерете си секс другарче за карантината

Снимка:

Препоръка за намиране на „секс другарче“ дойде от държавния Национален институт за публично здраве и околната среда в Холандия. Съветът е хората, които нямат половинка, да намерят партньор за секс, като предварително обсъдят ситуацията заедно. „Например, виждайте се с един и същи човек, с който да имате физически или сексуален контакт. Уговорете се с този човек колко други хора виждате двамата. Колкото повече са, толкова по-голям е шансът за разпространение на коронавируса“, предупреждават от института, разказва „Гардиън“.

Съветът за хората, които имат постоянен партньор, но той е заразен, е да не се прави секс, а да се търсят други форми на задоволяване на интимния апетит. „Не правете секс със своя партньор, ако e в изолация заради подозрение за зараза. Секс с вас или с други от дистанция е възможен (например споделяне на еротични истории, мастурбиране заедно)“, съветват от института.

На други места по света пък директно забраниха секса. На жителите на италианския град Месина „не е разрешено да се прегръщат, както и онова, другото“. Това ги предупреди лично кметът Де Лука. Той напомни, че заради мерките срещу коронавируса, се забранява „романтичният риболов“, което в италианския е евфемизъм за любовни срещи.

Де Лука дори поиска от гражданите „пълно въздържане до 31 октомври. Колкото и да е тежко.“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още