Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Принц Чарлз разкри как за седмица е преборил коронавируса

Свят

Принц Чарлз разкри как за седмица е преборил коронавируса

Принц Чарлз разкри как за седмица е преборил коронавируса - Tribune.bg
Снимка:

За негативните ефекти на изолацията са му помогнали модерните технологии

Принц Чарлз разказва как е успял да се пребори с коронавируса и да преодолее негативните ефекти на самоизолацията в статия за списание "Country Life".

Принц Чарлз бе диагностициран с новия коронавирус в края на месец март и само седмица по-късно от кралския двор съобщиха новината, че принцът се е излекувал и вече се чувства добре. В момента принц Чарлз се намира заедно със съпругата си Камила в шотландското си имение Бъркхол.

71-годишният британски престолонаследник признава, че е спазвал стриктно всички лекарски препоръки по време на болестта, като е приемал много течности, хапвал е леки и здравословни храни, почивал си е физически и е избягвал стресови ситуации.

Принцът признава, че периодът на самоизолация е труден етап от борбата с вируса даже и при по-леко протичащите случаи на болестта. Да се справи с негативните ефекти на изолацията са му помогнали модерните технологии.
"Свидетели сме на най-доброто приложение на технологиите. Те дават възможност на хората да продължат да работят, но същевременно ни позволяват и да поддържаме контакт чрез виртуални партита, игри, песни и някои от най-забавните видеа, които някога съм гледал", споделя британският престолонаследник.

Принцът признава, че гледането на забавни видеоклипове в интернет му е помогнало много, защото го е отвличало от мрачни мисли и е повдигало настроението и духа му. Онлайн срещите с членове на кралското семейство и позитивните послания на близките му също са оказали положителен ефект за възстановяването му от болестта.

През последното десетилетие принц Чарлз предпочита да е по-близо до природата и все по-често прекарва ежедневието си в своето имение Хайгроув в Глостършър, където собственоръчно се занимава с градинарство. Според негови симпатизанти вероятно здравословният му начин на живот през последните години също е допринесъл за по-лесното справяне на организма му с вируса.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети