Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Заради COVID-19: Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба

Свят

Заради COVID-19: Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба

Заради COVID-19: Принц Уилям иска да работи отново за Националната здравна служба - Tribune.bg
Снимка:

Херцогът на Кеймбридж работи като пилот на въздушна линейка в Източна Англия от 2015 до 2017 г.

37-годишният херцог на Кеймбридж – принц Уилям, желае да даде своя принос в борбата с коронавирус. Той иска да работи отново за Националната здравна служба, за да помогне в борбата с пандемията, предаде БГНЕС.

Уилям твърдо е решен да се върне на служба като пилот на въздушната бърза помощ.

Принцът е наясно, че цялата страна е насочила усилията си към борбата с COVID-19 и той също иска да бъде част от това. Включването му в битката с опасния вирус обаче би затруднило основната му мисия, а именно да изпълнява кралските си ангажименти. Преди време той беше отстранен от тази служба точно заради това. В момента ролята му в Монархията придобива още по-голямо значение, имайки предвид нестабилното състояние на принц Чарлз, който вече изкара коронавирус и факта, че Хари се отказа от пълномощията си.

Принц Уилям работи като пилот на въздушна линейка в Източна Англия от 2015 до 2017 г., преди да се оттегли като старши член на кралското семейство. По-рано този месец той призна, че предишната му работа му липсва.

В момента Уилям и Кейт заедно с децата се намират в самоизолация в имение в Норфолк, откъдето продължават да работят. Вчера стана известно, че принц Чарлз се е излекувал и излязъл от самоизолация. Той прекара седем дни в кралската резиденция в замъка Балморал в Шотландия.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети