Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Пробват Виагра срещу COVID-19

Свят

Пробват Виагра срещу COVID-19

Снимка:

Любимият на всички мъже над 50 препарат срещу импотентност и за дълги секс маратони - Виагра, влиза в активна борба срещу коронавируса. Изследване на британски и щатски медици разкрива, че активната съставка в синьото хапченце, вдигащо самолета - силденафил, помага при някои от средно и умерено тежките случаи на коронавирусната инфекция, пише Lupa.bg

А за да докажат ползите от него, вече се подлагат 10 души в клинично проучване, което дори е достигнало фаза 3. Това означава, че Виагра вече може да се проучва върху по-сериозен брой пациенти, независимо дали към момента са болни от COVID-19 или тепърва ще заболеят.

Причината да се прибягва до силденафила е в способността му да разширява кръвоносните съдове, което помага активно при интестициална пневмония - развиваща се типично при болните от коронавируса.

Нещо повече, след последните изследвания, при които редица медици и от Западна Европа, и отвъд Океана, съобщават за образуване на тромби при сравнително млади хора, пипнали заразата, виаграта може да покаже отлични резултати, наред с прилагането на широкоспектърен антибиотик.  

 


Коментари (3)

chloroquine malaria chlorowuine chloroquine price in india chloroquine phosphate side effects
13.02.2021 21:10 / Отговор
azithromycin zithromax sithro purchase zithromax zithromax 500mg
16.02.2021 07:20 / Отговор
tadalafil 40 tadalafil pills tadalafil 60 mg for sale tadalafil citrate
19.02.2021 03:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още