Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Продават два от островите на финансиста Епстийн

Свят

Продават два от островите на финансиста Епстийн

Продават два от островите на финансиста Епстийн - Tribune.bg
Снимка:

Парите ще са за обезщетение на жертвите му

Продават два от островите на финансиста Джефри Епстийн, съобщи CNN, позовавайки се на адвокат Дан Уайнър, който представлява интересите на управителите на имоти на покойния финансист на американските Вирджински острови. Епстийн е обвинен в сексуална експлоатация на непълнолетни, а парите ще са за обезщетение на жертвите му. Според юриста много лица са проявили интерес да придобият двата имота и вече има две-три предложения за закупуването им.

Специален фонд е отпуснал близо 50 милиона долара на жертвите на Епстийн. Фондът дава алтернатива на исковете за обезщетение през съда и бе създаден след самоубийството на Епстийн във федерален затвор в Манхатън през август 2019 г. Там той очакваше процес по обвинения в секс трафик.

За съжаление, агенция Блумбърг информира, че двата малки острова са се обезценили до близо 241 милиона долара в края на миналата година, докато през юни цената им е била около 630 милиона долара. В резултат на това изплащането на компенсации бе спряно до 25 март 2021г. Крайният срок за регистриране на нови жалби и искания за обезщетение по програмата бе вчера, 8 февруари. Първоначално подадените 150 иска надминаха очакванията.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети