Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Проф. Йонко Мермерски: Байдън е преходна фигура, не е и добре здравословно

Свят

Проф. Йонко Мермерски: Байдън е преходна фигура, не е и добре здравословно

Снимка:

Тръмп се бори срещу демократите като цяло, тяхната цел беше да го съборят. В момента на практика почти изглежда, че са спечелили президентското място, но не наблягат на това какво ще предложи Байдън, а всички са фокусирани върху това колко е хубаво, че няма да е Тръмп". Това обясни в "Денят започва" с Георги Любенов проф. Йонко Мермерски, който е преводач в администрацията на Доналд Тръмп в Белия дом.

При една победа, според мен, трябва да се гледа напред, а те не виждам с какво могат да се похвалят и да очакват, допълни проф. Мермерски.

Според него, кандидатът на демократите Джо Байдън е една преходна фигура, трансферна.

"Всички знаят - криха го по мазетата, пазеха му програмата така че, да се справи. Според мен, това не може да бъде президент на най-силната нация. Той не е в добро здравословно състояние, не е в добра кондиция.

Тръмп изкара COVID и направи за 5 дни към 20 изяви, които са еквиваленти на 20 рок концерта, премина през 9 щата, докато Байдън се криеше", категоричен е проф. Мермерски.

"Тръмп има вероятност за победа - смята той. - Това вече е семантика. Не искам да се впускам да търся кусури и да се хващаме, че може да има нередности или измами. Може да се наложи да превеждам и на Байдън един ден, или на Харис".

"Тръмп беше излекуван от коронавирус с цианидно лечение", обясни проф. Мермерски. Такова се прилага и при ракови заболявания, а цианидът всъщност се среща дори в горчивите бадеми, допълни ученият.

"Тръмп беше експериментален пациент, той допринесе за науката. Изкара заболяването с леки симптоми, не е бил на вентилация", заяви още професорът.  


Коментари (2)

Мермерски Ами и двамата са трансферни, единият бай Дончо Тръмп е лудичък, а другият бай Джо е сенилен. И двамата са дърти.
07.11.2020 14:26 / Отговор
Аватар Мерудио, вече ти духнаа под опашката, па ти си лай, лай!
07.11.2020 20:32

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още