Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Променят полицейския час в Северна Македония

Свят

Променят полицейския час в Северна Македония

Снимка:

Пълна забрана за прием на гости ще бъде наложена и на хотелите

В Северна Македония променят полицейския час и от утре той ще започва от 20:00 часа. Досега полицейският час започваше в 22:00 часа, а заведенията работеха до 21:00 часа.

От сряда ще бъдат затворени напълно кафенетата, ресторантите, фитнес центровете и букмейкърските пунктове, реши правителството на днешното заседание на кризисния щаб.

Пълна забрана за прием на гости ще бъде наложена и на хотелите, мотелите, хостелите, пансионите и другите места за настаняване, както и бензиностанциите, в които има хранителни блокове. Обектите, които приготвят храна, ще могат да я продават онлайн или чрез поръчка по телефона и да осъществяват доставка или клиентите да получават поръчката си на гише извън обекта.

Изключение от властите ще се прави за ресторантите на хотели, мотели, хостели и пансиони за лица, които са настанени като гости, както и за хранителните обекти на международното летище в Скопие и на летището в Охрид.

Пунктовете за залагания ще могат да работят, без да приемат посетители и да извършват плащания през кабина.

Според премиера Зоран Заев, броят на новозаразените постоянно се увеличава и има сериозно натоварване на медицинските работници и на здравната система.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още