Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Родители антиваксъри починаха от COVID-19 и оставиха след себе си 4 деца

Свят

Родители антиваксъри починаха от COVID-19 и оставиха след себе си 4 деца

Снимка:

И двамата не са искали да се ваксинират заради информацията, която са прочели в интернет

Неваксинирани съпрузи от Вирджиния, САЩ, починаха от коронавирус в рамките на две седмици, оставяйки след себе си 4 деца, съобщава Yahoo News.

Роднините на Кевин и Мисти Митчем са ги увещавали да се ваксинират, но двойката е отказвала. След 17 години брак те оставят четири деца, като Кевин има син и внук от предишна своя връзка.

Братът на Кевин споделя, че миналия месец брат му е имал кашлица, отишъл на лекар и се върнал у дома с предписаното лекарство. Няколко дни по-късно е дал позитивен резултат на теста за COVID-19 и му било препоръчано да стои вкъщи и да почива. След още няколко дни съпругата му Мисти, която е диабетичка, се разболяла и влязла в болница.

Жената веднага е поставена на кислород, а бъбреците ѝ са функционирали само с 50% от възможностите си. На следващия ден в болница е приет и съпругът ѝ.

Мисти умира на 23 септември на 46-годишна възраст. Само няколко дни след първите симптоми на коронавирус.

Съпругът ѝ Кевин умира на 8 октомври на 48 години. Той не е бил с наднормено тегло и не е имал предишни заболявания. Не е пушил и не е приемал алкохол или наркотици. И двамата не са искали да се ваксинират заради информацията, която са прочели в интернет.

„Освен мъка изпитваме и гняв, тъй като все още мнозина отказват да се ваксинират. Така или иначе човек трябва да си сложи множество ваксини още в първите години на своя живот. Какъв е проблемът точно с тази?“ – коментира братът на Кевин.

Източник: БТВ  


Топ новини

виж още

Актуална тема