Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Русия регистрира еднодозовата си ваксина „Спутник Лайт“

Свят

Русия регистрира еднодозовата си ваксина „Спутник Лайт“

Снимка:

Тя е с ефикасност от 79,4%

Русия регистрира еднокомпонентна ваксина срещу COVID-19, наречена „Спутник Лайт“, информира Руският фонд за директни инвестиции, цитиран в медиите.

Препаратът е първият компонент на коронавирусната ваксина „Спутник V“, се казва в съобщението.

Руският фонд, който е помогнал за финансирането на ваксината, обяви, че тя демонстрира 79,4% ефикасност в сравнение с 91,6% за „Спутник V”, която се използва в две дози. Действието на еднодозовия препарат започна след 28 дни, уточнява ТАСС.    


Коментари (2)

гл шев от. гл шеф на тайно разузнаване. всички на ПЕТЪР ИВАНОВ. роднини съсед на румен йорданов. готвът отвличане за румен плащат на съседи на румен и на полицията да убият румен. братовчедите на петър за при мрътвите.. горе шибът хората и полицията. тези с уредите са с тех. с [ злите сили. ]
06.05.2021 16:49 / Отговор
seels Поставим под Ваш заказ любой товар произведенный в Китае, Японии и Кореи. За счет собственных логистических решений, таможенный агент Азия-Трейдинг предложит Вам минимальные сроки доставки товара до Вашего склада с минимальными затратами. Обеспечим надежным сервисом бесперебойной доставки товара и обеспечим полным бухгалтерским сопровождением сделки.
07.05.2021 13:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още