Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Съпругата на украинския президент е хоспитализирана заради коронавирус

Свят

Съпругата на украинския президент е хоспитализирана заради коронавирус

Снимка:

На 12 юни Елена Зеленская съобщи, че има положителен резултат от теста за коронавирус

Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленская беше хоспитализирана в киевска болница с двустранна пневмония, която е провокирана от коронавирусна инфекция, съобщи БГНЕС.

"Съпругата на президента на Украйна Елена Зеленская беше хоспитализирана в болница в Киев. Диагнозата е COVID-19", се казва в прессъобщението на държавната информационна служба.

Редовните тестове за коронавирус на президента Владимир Зеленски и децата в семейството, проведени в понеделник, показали отрицателен резултат, добавиха от кабинета на държавния глава.

По-рано стана известно, че Зеленски преминава към специален режим на работа като срещите му временно се отменят, съвещанията се провеждат онлайн, а участието му в масови мероприятия е изключено. Кръгът от лица, с които президентът общува лично, е стеснен до охраната и най-близките помощници.

На 12 юни Зеленская съобщи, че има положителен резултат от теста за коронавирус. Тя остана на амбулаторно лечение и в изолация.

Според здравното министерство на Украйна днес сутринта броят на заразените с коронавирус в страната се е увеличил с 666 през последните 24 часа до 32 476 от началото на пандемията.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още