Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Със сълзи в очите Дейвид Бекъм чака 12 часа, за да отдаде почит на кралица Елизабет II (ВИДЕО)

Свят

Със сълзи в очите Дейвид Бекъм чака 12 часа, за да отдаде почит на кралица Елизабет II (ВИДЕО)

Със сълзи в очите Дейвид Бекъм чака 12 часа, за да отдаде почит на кралица Елизабет II (ВИДЕО) - Tribune.bg

Английската футболна легенда Дейвид Бекъм се реди на опашка 12 часа, за да отдаде последна почит на покойната кралица Елизабет Втора. 

Бекъм беше видимо разстроян и със сълзи в очите. Докато чака той е разказвал истории за Нейно величество.

Бившият капитан на английския футбол беше видян от британските медии с тъмна шапка, костюм и вратовръзка, докато чака.

 

 „Този ден ще бъде запомнен като труден – за нацията и за всички по света, защото мисля, че всеки го усеща. Нашите мисли са с кралското семейството. Всички искаме да сме тук заедно. Всички искаме да празнуваме невероятния живот на нашата кралица“, каза Бекъм пред репортери.

„Знаете, че нещо подобно днес е предназначено да бъде споделено“, продължи бившият капитан на Англия.

„Най-специалният момент за мен беше когато получих Ордена на Британската империя. Взех със себе си баба ми и дядо ми, които всъщност ме възпитаха да бъда роялист и голям фен на кралското семейство. Разбира се, тогава съпругата ми също присъстваше”, добави той.

„Беше голяма чест да получа почетното си звание, но това не може да се сравни със срещата ми с Нейно Величество, която разговаряше с мен и ми задаваше въпроси. Голям късметлия съм щом имам няколко момента в нейно присъствие”, каза още Бекъм.

„Всички виждаме колко специална е тя, колко специална е била, както и колко специално е наследството, което остави след себе си. Днес е един наистина печален ден. Но е и ден, в който трябва да си спомним за невероятното ѝ наследство”, заяви бившият капитан на английския футбол. Поклонението пред кралица Елизабет продължава до сутринта в понеделник, когато е държавното погребение.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети