Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. САЩ заговорничат за унищожението на Русия, смята Медведев

Свят

САЩ заговорничат за унищожението на Русия, смята Медведев

САЩ заговорничат за унищожението на Русия, смята Медведев - Tribune.bg
Снимка:

После следвало отслабване на Китай, написа той в Телеграма си

САЩ заговорничат за унищожението на Русия, смята бившият президент Дмитрий Медведев. В момента той е заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия и доста близък човек на Путин. Според него през последните 30 години „бездарната и примитивна игра на САЩ е била насочена срещу Москва”. В Телеграма си Медведев подчертва, че „Русия трябва да бъде унизена, ограничена, разбита, разделена и унищожена“.

Съединените щати многократно са казвали, че не искат разпадането на Русия и че техните собствени интереси се обслужват най-добре от просперираща, стабилна и отворена Русия, подчертава Ройтерс. 

Медведев казва, че Кремъл никога няма да позволи унищожаването на Русия, но предупреди Вашингтон, че ако постигне това, светът може да се изправи пред антиутопична криза, която ще завърши с „голяма ядрена експлозия”. „Унищожаването на най-голямата страна в света по площ”, казва Медведев, може да доведе до нестабилно лидерство в Москва „с максимален брой ядрени оръжия, насочени към цели в Съединените щати и Европа“.

Следващата цел е тоталното отслабване на Китай, предупреди той. И тогава остават само няколко стъпки до най-тежката глобална криза, енергиен и продоволствен колапс, предупреди Медведев. 

 

ТелеграмТелеграм


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати