Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Секс със секретарката по време на конференция в ZOOM коства поста на филипинец

Свят

Секс със секретарката по време на конференция в ZOOM коства поста на филипинец

Снимка:

Шефът и служителката му не са се появили на работа след като видеото е публикувано

Държавен служител от филипинската провинция Кавит е запечатан на видео как прави секс със секретарката си по време на онлайн конференция в Zoom. Той включва видеото без да иска, съобщава Дейли Мейл.

Тази сряда служители на местния съвет на Фатима Дос се събират на редовна конференция в онлайн платформата Zoom. Техният шеф Хесус Естил се присъединява по-късно към срещата на живо. Управникът не бил добър с технологиите и по грешка натиска клавиш и оставя камерата включена.

Срещата започва, а после председателят на селската управа се изправя и отива до жена, която седи на дивана, на няколко крачки от компютъра. Без да са наясно, че са се включили в конференцията на живо шефът и жената започват да правят секс пред стреснатите си колеги.

По-късно дамата е идентифицирана като секретарката на Хесус Естил, която е и счетоводител.

Един от колегите им дори успял да запише откровената сцена и по-късно публикува видеото. Министерството на вътрешните работи и вътрешното самоуправление уточняват, че Естил ще бъде отстранен от длъжност, тъй като поведението му не е просто обида, а тежко престъпление.

„Ще направим всичко възможно да го накажем. Естествено въпросният служител поиска прошка, но не е толкова просто“, изтъква говорителят на министерството Ричард Херонимо.

Нито Хесус Естил, нито неговата секретарка са се появили на работа, откакто видеото е публикувано.  


Коментари (1)

Коко Туриста Видеото...?! Дай линк !
28.08.2020 14:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още