Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. След контакт с Радев в Талин: Полският президент е с COVID-19

Свят

След контакт с Радев в Талин: Полският президент е с COVID-19

Снимка:

Полският президент Анджей Дуда е с положителен тест за коронавирус, съобщи ВВС. Държавният глава е тестван в петък, резултатът е излязъл днес.

Въпреки че не е ясно кога Дуда се е заразил с вируса, той е присъствал на събитие в Талин в понеделник, където се е срещнал с българския президент Румен Радев, съобщава ВВС.

Миналата седмица стана ясно, че Радев е бил контактен със заразения шеф на ВВС ген.-майор Димитър Петров, дал положителен тест на 18-ти октомври.

Петров в момента в тежко състояние във ВМА, там вчера бе закаран и командира на авиобазата в Граф Игнатиево Николай Русев. Въпреки, че е бил информиран още в неделя за положителните проби Радев отиде в Естония, където първо беше поставен под карантина, после прекъсна посещението и се прибра в България. Делегация е била изолирана в хотел, съобщи тогава президентът на Естония Керсти Калюлайд.

По-късно Радев нарече това „активно мероприятие“.  


Коментари (11)

Тартаковер "След контакт с Радев в Талин: Полският президент е с COVID-19 " ХА, ХА ХААААА..... Ето това вече е върха на дебилната медия ! По-ясно доказателство че тази """медия""" се списва от дебили и е предназначена за хора с интелект на амеби, няма как да се измисли. Дори да искаш, трудно ще намериш по-подходящ пример. Нашият президент е здрав, прави си три теста доказващи че е напълно здрав, а след контакт със него, полякът се оказал болен !? Честито на идиотите, които сега ще се опитват да доказват НЕДОКАЗУЕМОТО !
24.10.2020 15:19 / Отговор
ТЕРОРИСТА РАДЕВ В ДЕЙСТВИЕ! - ПЪРВАТА ЖЕРТВА ОТ НАТОВСКИ ДЪРЖАВА ПАДНА!...... ПРОГНОЗИРАНО ПРЕДИ 10 ДНИ.....
ИНВЕСТИЦИИТЕ НА РЕШЕТНИКОВ В РАДЕВ ЗАПОЧВАТ ДА СЕ ИЗПЛАЩАТ...
ТОВА ЖЪЛТАТА КНИЖКА С ЖЪЛТАТА ТИКВА НА РАМЕНЕТЕ СИ НЕ ИСКА ДА ПРИЗНАЕ....
24.10.2020 15:45
СПРАВКА ЗА ЖЪЛТАТА КНИЖКА С ЖЪЛТАТА ТИКВА..... : ПРИНОСИТЕЛИТЕ НА "НОВИЧОК" ОТ ГРУ, ИЗТРОВИЛИ МАСА ХОРА, СЪЩО СА ЗДРАВИ....
РАЗНОСИТЕЛИТЕ НА КОВИД 19,ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ВАКСИНИРАНИ С АНТИДОТА......
ПОНИМАЕШ, ТОВАРИЩЬ?
24.10.2020 15:54
Лекар до Другаря Тартаковер Ама вие наистина сте празноглави червени другари!!
На кой свят живеете ??
Тази новина другарю аз я Петах днес по английската медия BBC и трибуна я цитира нея!!!
Коло хора трябва да умрат за да вие БЕЗМОЗЪЧНИ червени л другари да повярвате че този вирус е биологично оръжие!!!
Нямам думи от човешкия егоизъм ,простотия , безчовечност!!
Не стига че Радев изложи страната ни и подложи на риск хора от заразяване със НЕГОВАТА безотговорност!
Поне замълчете и се извинете а не продължавайте със глупостите! Защото ако някой е дебил със сигурност може да наречем тези който не спазват мерките !!!
24.10.2020 16:04
Лекар до Другаря Тартаковер АА за тестове другарю те се правят във определено време и има доста голям процент който може да даде отрицателни резултати и човек пак да има вируса затова във Великобритания хората се изолират по две седмици ако са имали контакт и не им прави е тест там!!
Така че недейте да философствате като не РАЗБИРАТЕ и нямате медицински образование!!
24.10.2020 16:07
Тартаковер @ " Лекар до Другаря Тартаковер ". Този стил на писане не доказва лекар, по-скоро показва лелка. Ето защо ще бъда по-въздържан и спокойно ще и предложа два съвета. Първият. Лелко, като пишеш коментар на каквато ще тема, постарай се първо да го изписваш правилно. Правописът е показателен за интелекта и едно от условията при тестването му. Вторият. Не се занимавай с неща, които са извън потенциала на възможностите ти. Коментирай по-елементарни неща, следи си турските сериали за да доказваш ярки културни интереси. Ще си наясно как Гюлгюн е сестра на Ибрахим, а Ибрахим е син на Серхат, ще знаеш първа в махалата, че Орхан е откраднал златото на Сефер, а Емин е спал със Севинч и Гюлгюн е тяхна незаконна дъщеря... След това си приготви баклата с тиквички и лягай спокойно.
24.10.2020 16:24
Покажи всички
Трибуне съвсем ковидясахте, много сте жалки. В друга статия Искра Михайлова , като се върнала от Брюксел си направила тест- отрицателен. Никъде не е ходила, и пак си направила , но този път е положителен. Май всички политици се надпреварват да се изолират.
24.10.2020 15:49 / Отговор
сивата котка До лекар: Защо навремето не изкоренихте простотията на червените, дето ви е прогонила, а сега подобни вас се върнаха да правят протести в опити на същото? Щом сте лекар в Лондон, къв ви бърка за хората тук? Ако толкова ви сте загрижен за здравето на българския народ, и тук има болници и ковид и други болни.
24.10.2020 21:24 / Отговор
ФИГУРАНТЕее.. ..Фигуранта радеф има нова международна мисия да се явява като ТОРПЕДО заредено С БИОЛОГИЧНОТО ОРЪЖИЕ - КОРОНА ЧУМАТА ! И света ще се наложи да вземе мерки и да го озапти като го вкара в Психиатрия и вързан, за да не поразява ПОВЕЧЕ !!! Така ще бъдем ОСВОБОДЕНИ от един една БАКТЕРИЯ т.е ФИГУРАНТА !!!
24.10.2020 23:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още