Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Словения: Глобиха мъж, че си е свалил маската, за да яде бюрек

Свят

Словения: Глобиха мъж, че си е свалил маската, за да яде бюрек

Снимка:

Пекарна търси мъжа, искат да му платят глобата

Глоба заради ядене на бюрек, беше наложена на словенец. Случаят стана обществено достояние след опити на пекарна да издири човека и да му помогне.

„Търсим доставчик на храна, който миналата седмица е платил глоба в Любляна за консумация на храна на стъпалата пред Францисканската църква. Възнамеряваме да го попитаме откъде е купил бюрека. Ако се докаже, че това е наш бюрек, сме готови да му платим глобата “, написаха във Фейсбук „Бюрек Олимпия “.

Мъжът бил с маска в началото, но я сваля, за да изяде закуската, която си е купил. Глобен е с 400 евро.

Словенската полиция твърди, че наказанието е оправдано, тъй като човекът не е носел маска на публично в съответствие с разпоредбите. Опозицията в страната пък използва случая, за да критикува прекаляването с мерките.  


Коментари (2)

сивата котка А браво! Че и словенската полиция ли е таква глупава? Я кажете братя словенци как се яде бюрек С маска? Може би само ако е купена от вас, Бюрек ненам кво си. А ако закуската е закупена от друго място, се яде с уши ли?
22.11.2020 21:09 / Отговор
Красен Червенков Глупостта не признава ни пол, ни раса, ни етнос, ни пост. Простаците виреят на всякаква почва. Особено на политическа. Та малко ли са простаците сред политиците!
23.11.2020 17:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още