Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Служителите на Twitter ще могат да работят от домовете си... завинаги

Свят

Служителите на Twitter ще могат да работят от домовете си... завинаги

Снимка:

Компанията не видяла голяма разлика в производителността на труда

Служителите на Twitter са късметлии, защото може никога да не се наложи да се върнат на работа в офиса. Невероятно, но факт. Компанията обяви, че служителите ѝ може да работят от домовете си завинаги.

Twitter има 35 офиса по целия свят, включително в Ню Делхи, Лондон и Сингапур. Работната сила на компнията, която е около 5 000 души, работи дистанционно от началото на март. Оказва, че служителите са се справили отлично със служебните си задължения по време на изолацията заради пандемията от коронавирус. Ето защо работодателите дават кард бланш на всеки, чиято позиция позволява това, да продължи да работи от вкъщи.

"Бяхме поставени в уникална ситуация. Позволихме на хората да работят от вкъщи. Последните няколко месеца доказаха, че можем да направим тази промяна. Така че, ако нашите служители са в позиция или ситуация, която им позволява да работят от дома и те искат да продължат да го правят завинаги, ние ще позволим това да се случи", написа изпълнителният директор Джак Дорси в имейл до служителите си.

От компанията са категорични, че дори тези, които не могат да си вършат задълженията си постоянно от дома, ще могат да се върнат в офисите не по-рано от септември.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още