Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Срив на мобилните мрежи в САЩ, хиляди потребители са били засегнати

Свят

Срив на мобилните мрежи в САЩ, хиляди потребители са били засегнати

Срив на мобилните мрежи в САЩ, хиляди потребители са били засегнати - Tribune.bg
Снимка:

От 911 не могат да приемат обаждания

В четвъртък сутринта в Съединените щати бяха докладвани прекъсвания на мобилните услуги. Downdetector.com, който проследява прекъсванията, показа хиляди доклади, направени от потребители на множество мрежи след 04:00 EST (09:00 GMT).

Докладите за доставчика AT&T вече са надхвърлили 35 000 - с горещи точки в южната и източната част на САЩ, казат от Downdetector.

Клиенти на T-Mobile, Cricket Wireless, UScellular и Consumer Cellular също съобщават за проблеми. Verizon – една от мрежите, които са получили доклади за Downdetector казват, че мрежата работи нормално.

Потребители споделят, че телефоните им показват SOS съобщение, което ги оставя неспособни да осъществяват обаждания или да имат достъп до услуги. Причината е неясна към момента.

Според картата на Downdetector големите населени центрове, включително Лос Анджелис, Чикаго, Хюстън и Атланта, са били тези с най-голям брой прекъсвания. Службата за спешна помощ 911 също не работи в някои райони и служителите съветват тези с медицински или животозастрашаващи спешни случаи да се свържат с тях чрез алтернативни средства като социалните медии.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети телефони, САЩ
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати