Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Търсят кандидат-турист за необичайна екскурзия

Свят

Търсят кандидат-турист за необичайна екскурзия

Снимка:

Безплатни удоволствия, а накрая и хонорар от три хиляди паунда

Туристическа компания е обявила необичайна екскурзия, за която търси желаещи. Задачата на избрания туристит ще е да посети безплатно най-добрите тематични паркове в света, включително Walt Disney World и Universal Studio, в разстояние на три седмици, съобщава Mirror.

През април или май тази година кандидатът ще трябва да отиде в Орландо (Флорида, САЩ), за да се вози на всички влакчета и атракциони, да гледа шоута, да опита храната. Това ще бъде напълно безплатно и без изобщо да чака по опашки за атракционите. А най-хубавото е, че може да вземе и придружител със себе си, отново напълно безплатно, като туроператорът ще покрие всички разходи.

Кандидатът ще бъде оборудван с видеокамера и фитнес-гривна, които да следят за настроението му, а и той да може да прави видеобележки за преживяванията си. Но дори това не е всичко. След триседмичен маратон, туристическата компания ще плати на щастливеца три хиляди паунда, цитира изданието БГНЕС.

Служителят има едно-единствено задължение: след като опита всички атракциони, храната и се наслади на шоута, да предостави подробен доклад за преживяванията и впечатленията си - като се започне от общите впечатления, и се завърши с описание на местата за хранене.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив