Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Терорист от „Хамас“ се хвали на майка си колко евреи е убил (ЗАПИС)

Свят

Терорист от „Хамас“ се хвали на майка си колко евреи е убил (ЗАПИС)

Терорист от Хамас се хвали на майка си колко евреи е убил (ЗАПИС) - Tribune.bg
Снимка:

Смразяващ кръвта запис на разговор между терорист от „Хамас“, който обяснява на семейството си в Газа как е избил десет евреи, бе пуснат по време на заседанието на Съвета за сигурност на ООН във вторник.

Боецът на групировката е използвал мобилното устройство на една от жертвите си по време на нападението от 7 октомври. Записът е извлечен от израелската армия.

В почти триминутния запис се чува как терористът говори с баща си, майка си и брат си. Хвали им се как със собствените си ръце е убил евреите. От своя страна бащата хвали сина си с ентусиазъм, а майка му казва, че би искала да бъде при него.

Разговорът е воден от терориста, който е избил група израелци в кибуц Мифласим, вероятно членове на едно и също семейство или съседи в сплотената общност. В записа, който терористът е направил от телефона на една от жертвите си, описва своите ужасяващи и брутални действия срещу евреите.

Пълен разговор между терориста и семейството му:

Терорист: Здравей, татко. Тате, аз съм вътре в Мефалсим. Отвори WhatsApp веднага и виж всички убити. Виж колко убих със собствените си ръце. Твоят син уби евреи.

Баща: Бог да те пази.

Терорист: Това е вътре в Мефалсим, татко. Говоря с вас от телефона на една еврейка. Убих я заедно със съпруга ѝ. Убих десет със собствените си ръце.

Баща: Бог е велик!

Терорист: Отвори телефона си и виж колко убих, татко. Отвори телефона си, звъня ти по WhatsApp.

Бащата плаче неразбираемо

Терорист: Аз съм в Мефласим, татко. Убих десет. Десет! Десет със собствените си ръце. Тяхната кръв е по ръцете ми, нека говоря с мама.

Майка: О, синко, Бог да те пази.

Терорист: Убих десет сам, майко.

Баща: Нека Господ те върне у дома здрав.

Терорист: Татко, отвори си WhatsApp! Искам да ти се обадя на живо от Мефалсим.

Майка: Иска ми се да бях там с теб.

Терорист: Майко, синът ти е герой. Аз бях първият, който влезе под ръководството и с помощта на Аллах.

Брат: Махмуд, Махмуд. Къде си?

Терорист: Аз съм в Мефласим. Убих десет евреи със собствените си ръце.

Брат: Убил си десет?

Терорист: Да, убих десет, заклевам се.

Брат: Върни се, върни се.

Терорист: Връщане? Няма връщане, това е победа или смърт. Ти сериозно ли? Как ще се върна? Погледнете WhatsApp, погледнете телефона, погледнете всички убити.

Иначе „Хамас“ вече освободи четирима заложници, които бяха взели след атаката на 7 октомври. Групировката пусна майка и дъщеря - американки, и две израелки.

Американските гражданки Джудит Раанан и дъщеря ѝ Натали бяха предадени на Израел на 20 октомври. Двете са били на посещение при роднини в кибуца Нахал Оз в южната част на Израел, близо до Газа, когато терористите нахлули.

Военен говорител на „Хамас“ каза в изявление, че двете американски заложнички са били освободени „по хуманитарни съображения в резултат на посредничеството на Катар“.

Няколко дни по-късно групировката освободи други две жени – израелки. 85-годишната Йохевед Лифшиц беше пусната по здравословни причини, заедно със 79-годишната си приятелка Нурит Купър. Въпреки кошмара, който е преживявала, жената подчерта, че е получила всички необходими грижи, докато е била в плен.

Бойци на "Хамас" пък са опитали през нощта отново да влязат от ивицата Газа в Израел и са били ликвидирани, съобщи израелската армия.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати