Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Мистерия: Спряганата за любовница на Путин - Алина Кабаева е изчезнала

Свят

Мистерия: Спряганата за любовница на Путин - Алина Кабаева е изчезнала

Снимка:

Кабаева не е била на публично място откакто е била бременна във втория месец, пише британския таблоид The Sun

37-годишната Алина Кабаева е изчезнала, твърди британския таблоид The Sun. Последно тя е била забелязана на публично място откакто се е твърдяло, че е бременна във втория месец с близнаци. Дори нейната близка приятелка Ляйсан Утяшева, заслужил майстор на спорта по художествена гимнастика, споделя пред изданието, че не може да се свърже с Алина като твърди, че приятелите ѝ продължават да се питат кога, и дали, отново ще се срещнат някога с нея.

Когато британското издание разкри изчезването на любимата до Путин олимпийска шампионка по художествена гимнастика, историята е проследена по целия свят, а в Русия медиите запазват мълчание.

Смята се, че Кабаева е родила двете момчета в московска клиника през април миналата година – нещо, което официалните власти отричат. Според някои съобщения бебетата са четвъртото и петото дете на президента Владимир Путин.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли слуховете за таен брак на президента с Алина през 2014 г. като „интернет упражнение за облекчаване на скуката“. През 2015 г., обаче, бившата гимнастичка „сякаш живее живота на първата дама на федерацията“. Тя разполага с много лимузини, а по време на посещение в московско кафене е охранявана от гардове, въоръжени с картечници. По това време тя е назначена за председател на най-важната прокремълска телевизионна и вестникарска империя в Москва, въпреки че няма опит.

Някои казват, че Алина Кабаева в е Италия, където отглежда семейството си. Други твърдят, че Путин е започнал връзка с друга жена, по-възрастна от нея. В страна, в която враговете на президента често изчезват безследно, това е много труден въпрос, твърди британското издание.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още