Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Тръмп и Саша Барън Коен в словестна схватка: Президентът нарече актьора умствено изостанал, а той него - смешник

Свят

Тръмп и Саша Барън Коен в словестна схватка: Президентът нарече актьора умствено изостанал, а той него - смешник

Тръмп и Саша Барън Коен в словестна схватка: Президентът нарече актьора умствено изостанал, а той него - смешник - Tribune.bg
Снимка:

Саша Барън Коен отвърна на удара на американския президент Доналд Тръмп, който го нарече „зловещ“ и „смешник“ . Актьорът написа в  Туитър: „Признавам, и аз не ви намирам за забавен. Но все пак целият свят ви се смее“.

Двамата си размениха обидите, след като Барън Коен си направи шега в новия си филм с  Руди Джулиани, адвокат на американския президент и бивш кмет на Ню Йорк.

Актьорът дори допълни в туита си към Тръмп, че винаги търси „хора, които да играят расистки глупаци, а след 20 януари ще ви трябва работа. Нека поговорим!“.

На въпрос за сцената във филма с Джулиани, Тръмп каза, че не знае какво се е случило, но допълни за Барън Коен: „Знаете ли, преди години той се опита да ме измами. И аз бях единственият, който каза:„Няма начин. Този човек е фалшив. Не го намирам за смешен.“

Тръмп дори беше интервюиран за кратко в шоуто на Барон Коен през 2003 г., но го напусна само след няколко минути. Спомняйки си за тогавашната им среща, президентът каза за „Ню Йорк Таймс“: „Помислих, че е сериозно умствено изостанал. Но дъщеря ми Иванка го гледаше и го смяташе за много готин.”

Премиерата на втория филм от поредицата за казахстанския политик „Борат 2“, се състоя в Амазон на 23 октомври и беше посрещната противоречиво с коментари като „смешно, но ненужно продължение".

В лентата играе и българската актриса Мария Бакалова, която бе замесена в скандал заради участието във филма като дъщерята на Борат, устройваща клопка на Руди Джулиани.

Сцената е заснета със скрита камера и хваща неподозиращия Джулиани в меко казано, неудобна ситуация. Размазаните стоп кадри с Джулиани и българката стават световна сензация и предизвикват политически скандал дни преди изборите за президент на САЩ. Филмът излиза на 23 октомври в Amazon Prime Video и по този повод 40-футова надуваема фигура на Борат беше забелязана да се носи по река Темза, за да популяризира премиерата му. 


Коментари (1)

До редактора! слоВЕСНа! Без Т!
26.10.2020 23:51 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети