Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Тръмп призова републиканците да работят за минаване на изцяло хартиено гласуване

Свят

Тръмп призова републиканците да работят за минаване на изцяло хартиено гласуване

Тръмп призова републиканците да работят за минаване на изцяло хартиено гласуване - Tribune.bg
Снимка:

Вероятният кандидат-президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп отправи призив към партията да се работи за промяна на избирателната система в страната, като гласуването става в рамките на един ден, гласува се само с хартиена бюлетина и се сложи край на гласуването по пощата.

Бившият президент на САЩ в събота говори на годишната конференция на консервативните среди на Републиканската партия в предградията на Вашингтон.

Тръмп разказа, че в личен разговор с руския лидер Владимир Путин го е предупредил, че „Москва ще бъде атакувана“, ако Русия навлезе в която и да е държава.

„Казах: „Владимир, не прави това, знаеш, че сме приятели, не превземай страните, защото тогава Москва ще бъде подложена на тежък удар“, каза Тръмп, без да уточнява какъв удар има предвид. Той добави, че руският лидер „вероятно не му е повярвал“.

Бившият президент на САЩ каза още, че ако бъде преизбран за президент, ще „изгони войнолюбивите“ и глобалистите от правителството на САЩ.

Тръмп заяви пред Конференцията за консервативно политическо действие (CPAC), че американците са „в епична борба за спасяване на страната от хората, които я мразят и искат да я унищожат напълно“.

„Имахме Републиканска партия, която беше управлявана от изроди, неокони, глобалисти, фанатици за отворени граници и глупаци“, каза той, като посочи поименно няколко знакови представители на традиционната партия.

Американските гласоподаватели, каза Тръмп, са уморени от „вкоренени политически династии и в двете партии, гнили специални интереси, обичащи Китай политици и поддръжници на безкрайни чуждестранни войни“.

„Ще имаме Трета световна война, ако нещо не се случи бързо“, предупреди той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети