Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Цеца Величкович остава в списъка с терористи на САЩ

Свят

Цеца Величкович остава в списъка с терористи на САЩ

Снимка:

Певицата беше женена за ръководителя на паравоенните сръбски формирования "Тигри" Желко Ражнятович-Аркан

Сръбската поп-фолк звезда Цеца Величкович /Ражнятович/ още не може да посещава САЩ, тъй като продължава да бъде в списъка със забрана за влизане на територията на страната. Тя e в сила от 2003 г., предаде БГНЕС

Цеца Величкович бе арестувана през пролетта на 2003 година. Това се случи веднага след убийството на бившия сръбски премиер Зоран Джинджич. Певицата беше женена за ръководителя на паравоенните сръбски формирования "Тигри" Желко Ражнятович-Аркан. Преди да се ожени за него тя е "работила" в публичен дом в една скандинавска страна.

В списъка със забрана за влизане в САЩ има множество бивши военни и полицейски служители от Сърбия, включителноа също така и търговци на оръжие. В посолството на САЩ в Белград Величкович е под номер 410. В тази графа има лица, които са определени като "терористи и терористични организации".

В края на миналата година проправителствените медии в Белград съобщиха, че Цеца Величкович "е отпаднала" от списъка, но тази информация не бе потвърдена от американската дипломатическа мисия, съобщава белградското издание "Ало".  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още