Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Турска ютюбърка оцеля, след като бе намушкана на 32 места с нож от съпруга си

Свят

Турска ютюбърка оцеля, след като бе намушкана на 32 места с нож от съпруга си

Турска ютюбърка оцеля, след като бе намушкана на 32 места с нож от съпруга си - Tribune.bg
Снимка:

В Истанбул ютюбърката Мерве Везироглу Йълдъръм е била намушкана с нож на над 30 места от съпруга си след спор вкъщи. В разгара на караницата мъжът взел нож за плодове, с който нанесъл 32 порезни рани на съпругата си. Жената, архитект по образование, е била настанена в болница, където лекарите са успели да я върнат към живота. Вярна на привързаността си към социалните мрежи, няколко дни по-късно тя качи снимка на ръката си с множество хирургически шевове. 

"Вашите молитви и любов достигнаха до мен. Много ви благодаря. По чудо оцелях, ще ми трябва време, за да бъда като преди", написа жената и изказа благодарност на лекарите, които са я спасили. "Има много неща, които искам да ви разкажа, нека малко се възстановя", допълва тя в поста.

Мерве Везироглу има 118 хиляди последователи в Ютюб и 18 хиляди в Инстаграм.

Експерти смятат, че сексистките социални норми в страната са сред водещите фактори за ширещото се явление. В едно доминирано от мъже общество е широко разпространена идеята, че жените са по-нисши от мъжете и че мъжете имат право да се месят в живота на жените, писа наскоро изданието "Акдениз телграф", цитиран в БТА. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Merve Veziroğlu (@merveveziroglu)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети