Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Украински инфлуенсър почина от COVID-19: Преди това убеждавал последователите си, че вирусът не съществува

Свят

Украински инфлуенсър почина от COVID-19: Преди това убеждавал последователите си, че вирусът не съществува

Снимка:

33-годишният украински инфлуенсър Дмитрий Стужук почина от усложнения след заразяване с коронавирус, след като по-рано отричаше съществуването му, съобщават световните медии.

Той се е заразил с коронавирус след пътуване до Турция и не е бил приет в болница до завръщането си в Украйна, където е дал положителна проба, пише Скай нюз.

Звездата от социалните медии, който промотираше здравословното живеене, е прекарал 8 дни в лечебно заведение, след което е бил изписан. Вирусът обаче е дал усложнения, които са се оказали фатални за здравето на инфлуенсъра.

След като e бил откаран по спешност в болница, бившата му съпруга София, на 25 години, заяви, че е в „тежко състояние“ и „в безсъзнание“.

"Неговото състояние е изключително тежко. Направиме всичко възможно, за да живее бащата на трите ми деца. Но сега нищо не зависи от мен.", пише бившата му жена.  


Коментари (3)

Чукундури Заповядайте на празника на Перник утре!Не може да подминем толкова важен празник!Ние сме безсмъртни!Слава на градската управа,която организира масовото мероприятие по заразяване !
18.10.2020 17:00 / Отговор
Перничанин Начи у Перник сме жеуезни вирус нема защото кмето го реже с храстите но па чисти гробовете да мое да ни копат като си получи наградата за офис мосто .За една година доказа че е готин градинар сите моми се влюбия па и не ги подмина мъжага
18.10.2020 19:37 / Отговор
Станиславчо Ама иначе се изолира ,бъзе го е !Целия град съсипа!Ама заблудените комунисти му пляскат. Не помнят,че същия беше зам. кмет когато отхвърлиха тъпия проект за водния му цикъл и затова водата изтече по аварии. ГЕРБ му изготви проектите да се фука поне 2г,после ще го видим накъде а за храстите ясно ,една люлка и един мост за 1 г!
18.10.2020 19:43 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

Бум на COVID-19 в Славия

Бум на COVID-19 в Славия

Деветима играчи на „белите" са дали положителна проба за коронавирус и са карантинирани.

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още