Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. В САЩ социалните мрежи предупреждават за предстоящ преврат

Свят

В САЩ социалните мрежи предупреждават за предстоящ преврат

В САЩ социалните мрежи предупреждават за предстоящ преврат - Tribune.bg
Снимка:

Напрежението е осезаемо и хората се притесняват

В САЩ социалните мрежи предупреждават за предстоящ преврат, коментира размириците в Капитолия за Нова тв Бойка Попова - основател на българско училище във Вашингтон. „В групите, в които членувам, се говорят много неща, включително и за преврат, който предстои да настъпи. Това, което ме безпокои, че се налага една огромна цензура от Facebook”, посочи Попова.

Според журналиста Евгени Веселинов организацията на протестите от привържениците на Тръмп се е случвала основно в социалните мрежи. Имало е и българи, които са участвали в щурма в Конгреса на САЩ, категоричен беше той. Изборите са предизвикали разделение както между американците, така и между българите, които живеят там, категоричен е Веселинов.

„Напрежението е осезаемо и хората се притесняват“, подчертава и Бойка Попова. Тя съобщи за информация, според която Тръмп е във военна база в Тексас. Българката е на мнение, че недоволството ще ескалира.

„Смятам, че ще има напрежение, тъй като до 20 януари нещата са непредсказуеми“, изтъква Попова. Според нея Доналд Тръмп не може да командва тълпата от недоволни.

„Той създаде предпоставките и разкри много неща на бял свят. Хвърли светлина върху измами, които трябва да се разследват”, посочи Попова и допълни, че не е ясно кои са организаторите на размириците от тази нощ.

„Ще има размирици, защото хората в групите коментират, че са готови да хванат оръжието. Разочаровани са, че Тръмп не дава сигнали и иска всичко да мине по мирен път”, уточни Бойка Попова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети