Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Всички мразели заподозрения за две убийства Палчо от Скопие, но пиели кафе с него – и президенти и политически лидери

Свят

Всички мразели заподозрения за две убийства Палчо от Скопие, но пиели кафе с него – и президенти и политически лидери

Всички мразели заподозрения за две убийства Палчо от Скопие, но пиели кафе с него – и президенти и политически лидери - Tribune.bg
Снимка:

Македонецът Люпчо Палевски-Палчо, заподозрян за организиране и извършване на убийството на 14-годишната Ваня Горчевска и 74-годишният Панче Жежовски, бе арестуван наскоро в Турция. Палчо е известен с антибългарските си прояви и с подозрения, че върху него е разпънат чадър от специалните служби.

Екстрадицията на Палевски е поискана официално, заяви журналистът Владимир Перев в „Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS.

По думите на Перев има много неясноти по случая.

„Палчо го няма, не е намерен пистолетът, всички информации от полицията идват от показанията на двамата съучастници на Палчо", заяви Перев.

"Палчо е личност, мразеща всички и мразена от всички, но всички пиеха кафе с него - президенти, министри, партийни лидери, чадърът от службите над него беше заради определени политически интереси", коментира Перев. „Палчо е служил на всички партии и срещу всички партии", допълни журналистът.

Според Перев е възможно Палевски да е минал 2 пъти българската граница със съдействието на службите.

"Как е възможно Палчо два пъти да е минал българската граница - на Калотина и на Капитан Андреево, а българските власти да не го спрат този човек и да кажат: "Кой си ти? Имаме те в досието". Според него службите в Сърбия, Турция и България са знаели, че той е убиец.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети убийства, Скопие
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети