Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Вторият тест на Зоран Заев е отрицателен

Свят

Вторият тест на Зоран Заев е отрицателен

Снимка:

Бившият премиер на Северна Македония и лидер на СДСМ Зоран Заев обяви в профила си във „Фейсбук” днес, че вторият тест за коронавирус, който му бе направен в съответствие със здравните протоколи, е отрицателен.

"Днес, според изискванията на здравните протоколи ми направиха втори тест за коронавирус, който подобно на първия тест е отрицателен. Благодаря на всички за подкрепата и в същото време изпращам подкрепа с пожелание за бързо възстановяване на кмета на Куманово Димитриевски и всички граждани, които се борят с вируса. Надявам се, че премиерът и министрите ще имат отрицателни тестове", написа Заев, цитиран от БГНЕС.

„Доказано е, че вирусът е непредсказуем и представлява сериозна заплаха за здравето на всеки от нас. Ето защо действаме бързо, но е много важно всички да спазваме стриктно мерките и препоръките. Да останем вкъщи, да обръщаме повече внимание на хигиената си, да се държим разстояние от два метра, да защитим себе си и по този начин да защитим другите. Всеки, който спазва мерките, спасява здраве и живот. Само със съвместни усилия, ние лесно и по-бързо ще спечелим тази битка срещу невидимия враг", призова още Заев.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още