Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. За поредна година: Мъж от Ню Йорк спечели 10 млн. долара от лотария

Свят

За поредна година: Мъж от Ню Йорк спечели 10 млн. долара от лотария

За поредна година: Мъж от Ню Йорк спечели 10 млн. долара от лотария - Tribune.bg
Снимка:

Служители на лотарията в Ню Йорк съобщиха, че мъж на име Уейн Мъри от Бруклин наскоро е спечелил нови 10 млн. долара от лотариен билет.

Жителят на Бруклин за първи път спечели 10 млн. долара през август 2022 г., а тази седмица спечели още толкова, съобщи People.

Декемврийската печалба на Мъри е последвана от печалбата му през август 2022 г., когато той спечели първата си награда от 10 млн. долара от лотариен билет.

Щастливецът реши да вземе моментната си печалбата с еднократно изплащане на сумата, която е над 6 млн. долара, след задължителните удръжки.

"Чувствам се много смирено и освобождаващо", каза Мъри пред служителите на лотарията по време на първата си печалба. След втората си печалба Мъри заяви, че иска да запази "дискретност".

Хасан Набил, продавачът в магазина, в който Мъри е спечелил двата печеливши билета, заяви, че Мъри е редовен посетител на неговия обект. 

"Той е много приятелски настроен към всички. Можеше да се изнесе от квартала, след като спечели първия път, но той остана", сподели Набил.

"Парите променят много хора, но той не се изтъква с тях или нещо подобно. Два пъти подред - какви са шансовете? Дори не можете да си представите това.

"Не можеш да го проумееш, ако не го изпиташ", добави продавачът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети