Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Заради секс чат с българка: Американец изби семейството си и открадна 200 000 долара

Свят

Заради секс чат с българка: Американец изби семейството си и открадна 200 000 долара

Заради секс чат с българка: Американец изби семейството си и открадна 200 000 долара - Tribune.bg
Снимка:

Майка, баща и брат са убити след скандал заради българката

Мъж от американския щат Флорида е бил арестуван за жестоко тройно убийство на семейството си, от което откраднал 200 000 долара, преведени на българка. 29-годишният Грант Амато е задържан за убийството на майка си, баща си и брат си, съобщава bg-voice.com.

Мъжът бил откраднал крупната сума, за да бъде преведена на жена, с която се запознал в секс чат за онлайн връзки. Кражбата станала в продължение на 3 месеца. След като бил спипан, родителите му поставили условие. Трябвало да изкара 60-дневна програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им. Грант бил за кратко в лечебно заведение, от което излязъл на 4 януари.

След като се върнал в дома си, близките му поставили нови условия за съжителство и казали, че ще го изгонят, ако не ги изпълни. Едно от тях включвало да не комуникира с жената в България, но Грант казал, че това било несправедливо, защото тя му била приятелка и продължил да общува онлайн с нея. Бил хванат от родителите си и така се стигнало до скандал на 24 януари. На следваща сутрин семейството било открито мъртво. Той пък бил задържан по-късно в хотел.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати