Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Засилени двустранни атаки между Русия и Украйна тази нощ

Свят

Засилени двустранни атаки между Русия и Украйна тази нощ

Засилени двустранни атаки между Русия и Украйна тази нощ - Tribune.bg
Снимка:

Мъж и жена са загинали в руската Белгородска област при атака на украински дронове, съобщава губернаторът Вячеслав Гладков. Пуснатите от бепилотните апарати взривни устройства са подпалили къща в едно от селата. В друго село в района още една машина е паднала без да се взриви, като е нанесла минимални щети по жилищен дом. 

В Калужка област при взрив на дрон е била поразена енергийна инстраструкура. Машината е експлодирала в района на електрическа подстанция, информират местните власти. 

Пожар е избухнал в сграда в топлоцентрала в Смоленска област. Огънят е предизвикан от отломките на безпилотник. За пожар на енергийна инфраструктура заради свален дрон съобщават и в Брянска област. Там са били унищожени общо шест такива апарата.  Руската противовъздушна отбрана е свалила още пет дрона в Курска област. В района няма щети. Унищожена машина има и в Тулска област. 

А в Украйна военната администрация на Сумска област съобщава за руска ракетна атака по гражданска инфраструктура в град Суми. Чути са серия взривове, не се съобщава за жертви и ранени.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети