Продуктът е лимитирана серия и ще се предлага в ресторанта от веригата в Милано само за около 10-15 дни.
На 24 януари Европейският съюз прие нов регламент, в който се разрешава търговията и използването на брашно от домашни щурци.
Италианска верига за хранене пуска в Милано чийзбургер с брашно от щурци, съобщава в. "Кориере дела сера". Продуктът се нарича "Грило чийзбургер", което в превод от италиански означава "чийзбургер с щурец". Цената на сандвича е 13,90 евро.
Създателите на новия чийзбургер го описват като свеж и примамващ. Предназначен е за почитателите на кулинарните експерименти. Към сместа за хлебчето е добавено брашното от щурци, което се получава от стопанство в Германия. Добавя се разпопено сирене скаморца, лилаво зеле, американски картофки и сос, а хлебчето е оцветено с готварска боя в зелено, за да изглежда сандвичът по-оригинален.
Продуктът е лимитирана серия и ще се предлага в ресторанта от веригата в Милано само за около 10-15 дни.
На 24 януари Европейският съюз прие нов регламент, в който се разрешава търговията и използването на брашно от домашни щурци.
View this post on Instagram
FaceBook Twitter Pinterest https://tribune.bg/bg/svqt/zavedenie-v-milano-pusna-chiyz/