Продуктът е лимитирана серия и ще се предлага в ресторанта от веригата в Милано само за около 10-15 дни.
На 24 януари Европейският съюз прие нов регламент, в който се разрешава търговията и използването на брашно от домашни щурци.

Италианска верига за хранене пуска в Милано чийзбургер с брашно от щурци, съобщава в. "Кориере дела сера". Продуктът се нарича "Грило чийзбургер", което в превод от италиански означава "чийзбургер с щурец". Цената на сандвича е 13,90 евро.
Създателите на новия чийзбургер го описват като свеж и примамващ. Предназначен е за почитателите на кулинарните експерименти. Към сместа за хлебчето е добавено брашното от щурци, което се получава от стопанство в Германия. Добавя се разпопено сирене скаморца, лилаво зеле, американски картофки и сос, а хлебчето е оцветено с готварска боя в зелено, за да изглежда сандвичът по-оригинален.

Продуктът е лимитирана серия и ще се предлага в ресторанта от веригата в Милано само за около 10-15 дни.
На 24 януари Европейският съюз прие нов регламент, в който се разрешава търговията и използването на брашно от домашни щурци.
View this post on Instagram
FaceBook Twitter Pinterest https://tribune.bg/bg/svqt/zavedenie-v-milano-pusna-chiyz/
Tribune.bg иска съгласието Ви за използване на информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме как го използвате и за маркетингови цели.
Ние и нашите партньори използваме информация, събирана чрез бисквитки и подобни технологии, за да подобрим Вашето изживяване на нашия сайт, да анализираме начина, по който го използвате, и за маркетингови цели. Защото уважаваме Вашето право на лична сигурност, можете да изберете да не позволите някои видове бисквитки. Обаче, блокирането на някои видове бисквитки може да влоши Вашето изживяване на сайта и услугите, които можем да предложим. В някои случаи данните, получени от бисквитки, се споделят с трети страни за анализ или маркетингови цели. Можете да използвате своето право да откажете от тази споделена информация по всяко време, като деактивирате бисквитките.
Политика за поверителност Бисквитки