Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Свят
  3. Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа в Лос Анджелис

Свят

Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа в Лос Анджелис

Снимка:

Голфърът е получил сериозни наранявания по краката

Животът на Тайгър Уудс е извън опасност след тежката катастрофа, в която пострада тази нощ. Голфърът е получил сериозни наранявания по краката, има множество счупвания и все още е в операционна зала. Пътният инцидент се е случил рано сутринта местно време край Лос Анджелис, Калифорния, като Уудс е изгубил контрол над автомобила си с висока скорост и е излязъл от пътя, а колата се е преобърнала няколко пъти. В произшествието не са участвали други автомобили, а Уудс е бил сам в колата си.

На спасителните отряди се е наложило да режат ламарини, за да извадят голфъра от там, като той е бил в съзнание при откарването си в болница.

Шерифът на окръг Ел Ей Алекс Виланьова коментира, че за момента няма признаци Уудс да е употребявал алкохол или упойващи вещества при инцидента, но това ще бъде потвърдено след направените тестове в болницата. Той уточни, че колата се е движела с „по-висока от нормалната скорост“, спускайки се по хълм, известен с честотата си на автомобилни произшествия.

В края на декември Тайгър Уудс претърпя поредната си операция на гърба, а негови фенове вече посочиха, че в интервю, дадено преди няколко дни, голфърът е изглеждал видимо уморен и в недобро състояние.  

Катастрофата край Лос АнджелисКатастрофата край Лос Анджелис

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още