Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. „Ружа Игнатова се издирва в Атина“

Закон и ред

„Ружа Игнатова се издирва в Атина“

Ружа Игнатова се издирва в Атина - Tribune.bg

Медиите в Гърция публикуват обширни материали по повод обявената от САЩ награда от 5 милиона долара за откриването на българката Ружа Игнатова, издирвана за участие в една от най-мащабните схеми за измами в света, предаде БНР.

„Ружа Игнатова се издирва в Атина“ – под това заглавие няколко централни гръцки издания публикуват днес пълна информация за българката, която е сред най-издирваните престъпници от ФБР.

Наградата от 5 милиона долара предполага, че американските власти имат информация, че кралицата на криптовалутата е жива, подчертават в коментар медиите в южната ни съседка.

В обширни материали се описва цялата ѝ дейност и създаване на финансова пирамида, както и връзките ѝ с грък, ръководил разпространението на наркотици на Балканите.

Медиите публикуват няколко нейни снимки, но предполагат, че ако се укрива в Гърция тя е с нова самоличност и променен външен вид след няколко пластични операции.

Предполагат, че толкова издирван човек не би се укривал по островите, където през зимата, извън сезона, хората се познават и ще направи впечатление всяко ново лице.

Най-вероятното място, където Игнатова може да се укрива, е Атина. Именно там тя изчезва преди 5 години.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати