Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 1000 лв. парична гаранция за нападателя от влака София-Бургас

Закон и ред

1000 лв. парична гаранция за нападателя от влака София-Бургас

1000 лв. парична гаранция за нападателя от влака София-Бургас - Tribune.bg
Снимка:

Парична гаранция от 1000 лв. беше постановена на 65-годишния мъж, който нападна с нож друг мъж – на 33 години във влака София - Бургас, съобщават от прокуратурата. Инцидентът стана 45 минути след полунощ в района на Ихтиман. Сигналът бил подаден от началника на влака на телефон за спешни повиквания 112. Смята се, че мъжете са се спречкали, след като единият от тях е събул обувките си, съобщава Нова телевизия.

Било е изяснено, че пострадалият П.Д. пътувал в едно от купетата на четвърти вагон, където между него и другия пътник - Б.С., възникнал скандал. Вследствие на конфликта 65- годишният мъж нанесъл на по-млдия от него удар с нож в областта на корема. Пристигналият на място екип на Спешна медицинска помощ е констатирал, че пострадалият е с прободна рана. Мъжът е бил транспортиран до болница в столицата и настанен в отделение по хирургия без опасност за живота. Разследващият полицай е провел разпит на пострадалия в лечебното заведение.

Извършителят на деянието – 65-годишният Б.С., е направил самопризнания. Бил е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Същият не е криминално проявен и не е осъждан. Той е привлечен към наказателна отговорност за извършено престъпление по чл. 129, ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

Работата по делото продължава. Предстои да бъдат извършени разпити на свидетели и назначени съдебномедицински експертизи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети