Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 2 години „пробоция“ за мъжа, хвърлил телефона на Полина Паунова

Закон и ред

2 години „пробоция“ за мъжа, хвърлил телефона на Полина Паунова

Снимка:

На две години „пробация“ е осъден Денислав Станоев, който по време на протеста на форум на ГЕРБ дръпна рязко телефона на журналиста Полина Паунова и го хвърли. 20-годишният е признат за виновен за това, че е извършил хулигански действия, отличаващи се с изключителна дързост, както и за причиняване на леки телесни повреди по хулигански подбуди спрямо две лица, съобщиха от прокуратурата.

Подсъдимият Денислав Станоев се е признал за виновен за това, че на 05.08.2020 г. в района на „София тех парк“, гр. София, извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото.

Денислав Станоев е признат за виновен и за това, че на същата дата и място е нанесъл удар с юмрук в областта на корема на Н. А., с което му причинил лека телесна повреда (контузия на корема). На същото място подсъдимият нанесъл удари с юмруци в областта на челюстта и рамото на Й. Х., с което му причинил лека телесна повреда, като деянието също е извършено по хулигански подбуди, на публично място, без да е бил провокиран от Й. Х. и при липса на личен мотив за това му поведение.

Денислав Станоев е признал вината си, като се е отказал от разглеждане на делото по общия ред. За всички деяния с определение на Софийски районен съд, с което е одобрено постигнато споразумение, на Денислав Станоев е наложено едно общо най-тежко наказание - „пробация“ за срок от две години.  


Коментари (2)

? А какво стана с пиарчето на ГЕРБ, който избутваше хората към мутрите на ГЕРБ да ги пребиват?
07.01.2021 15:44 / Отговор
Извинете за невежеството... Като какво е това нещо пробОция?!
08.01.2021 07:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема