Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 20-годишен крадец на дървесина наби горски с камшик

Закон и ред

20-годишен крадец на дървесина наби горски с камшик

20-годишен крадец на дървесина наби горски с камшик - Tribune.bg
Снимка:

Четири каруци влезли в гората

20-годишен мъж е набил длъжностно лице – „горски стражар“, при изпълнение на службата му, съобщиха от прокуратурата. За случая, който е от края на миналата година, Районна прокуратура-Хасково внесе в съда обвинителен акт срещу младия мъж.

20-годишният и негови приятели отишли с няколко каруци да събират дървесина, без да притежават разрешение. След като натоварили дървата, тръгнали да се връщат към града.

Двама горски стражари, които патрулирали в района и пътували със служебен автомобил, подали сигнал на движещите се в каруците да отбият и спрат, като няколко пъти повторили и указанието си устно. Прозорецът на служебния автомобил бил отворен. Пострадалият горския стражар бил облегнал лявата си ръка на вратата и се виждала част от лицето му. Вместо да спре и да изпълни указаното му от служителите, обвиняемият, който бил в една от четирите каруци, движещи се заедно, замахнал с пръчка, с поставен на нея гумен ремък, използвана от него като камшик за коня, като през отворения прозорец ударил пострадалия в областта на лицето и в ръката.

Наказанието, което е предвидено, за престъплението, в което е обвиненмъжът, е до 3 години „лишаване от свобода“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К.Анкова В затвора му е мястото на този рецидивист
07.11.2018 13:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети