Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 30 години ГДБОП: Вътрешният министър поздрави дирекцията за постигнатите резултати

Закон и ред

30 години ГДБОП: Вътрешният министър поздрави дирекцията за постигнатите резултати

Снимка:

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски поздрави служителите на главната дирекция по повод 30 години от създаването на ГДБОБ.

 Публикуваме пълния текст на поздравителния адрес

 „Уважаеми колеги,

Приемете от мое име, от името на политическото и професионалното ръководство на МВР искрени поздравления за 30-годишнината от създаването на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.

Поздравявам Ви за постигнатите резултати, за доведените до край разследвания, за приноса в знакови международни операции и пожелавам успех в предстоящата работа!

През годините извървяхте нелекия път на утвърждаване, на промени и обновяване, натрупахте опит и изградихте една свързана общност, която пази своята неотменната мисия – служба в името на закона и на обществото.

Работата Ви е натоварена с големи обществени очаквания. Сложни за разкриване и разследване престъпления, кибератаки и терористични заплахи, престъпления срещу авторското право и срещу културно-исторически ценности, наркотрафик, пране и фалшифициране на пари - това са само част от предизвикателствата, пред които се изправяте ежедневно. Всички те отдавна не познават граници, а съществуването им се подхранва от глобални кризи - икономически, политически, социални, дори от новото изпитание за света – пандемията от COVID-19.

Отговорът на правоохранителните служби изисква коректно партньорство със сродните международни структури и отстояване на достойна позиция в европейското семейство.

Благодаря Ви за амбицията да утвърждавате авторитета на ГДБОП и МВР и за енергията да служите вярно на страната на доброто!

Честит празник!“  


Коментари (1)

Не вярвайте ! Браво ! 30 години в услуга на мафията ! Справка за незнаещите - мафията е срастване на престъпността с държавните структури .
14.02.2021 18:05 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още