Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 35 стажанти от структурите на Дирекция „Жандармерия“ в страната положиха клетва

Закон и ред

35 стажанти от структурите на Дирекция „Жандармерия“ в страната положиха клетва

Снимка:

Маноил Манев: С чест да носят службата си в полза на обществото и България

35 стажанти от структурите на Дирекция „Жандармерия“ в страната положиха клетва за спазване на Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР.

Тържествената церемония се проведе в Центъра за специализация и професионална подготовка в Пазарджик при Академията на МВР. На нея присъстваха ректорът на АМВР старши комисар доц. д-р Неделчо Стойчев и неговият заместник комисар доц. д-р Добромир Доков, комисар Петър Антиев – заместник директор на Дирекция „Жандармерия“, комисар Борис Танев – директор на ЗЖУ-София, комисар Красимир Иванов – директор на ЦСПП-Казанлък и комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР-Пазарджик.

Сред официалните гости беше и народният представител Маноил Манев – член на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред.

В двора на полицейския център дойдоха много родители, близки и приятели на завършващите стажанти.

За постигнатите високи резултати в учебната дейност стажантите, завършили с отличен успех, бяха наградени от старши комисар Неделчо Стойчев и от директора на ЦСПП-Пазарджик комисар Стоян Зайков. Първенец на випуска е стажант Веселин Маринов от столичното жандармерийско управление.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още