Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. 92-годишен обран от травестит: Много джендъри, преди нямаше такива неща

Закон и ред

92-годишен обран от травестит: Много джендъри, преди нямаше такива неща

92-годишен обран от травестит: Много джендъри, преди нямаше такива неща - Tribune.bg
Снимка:

„Много джендъри, какво е това? Преди нямаше такива неща!“ Това си мърмореше пред залата на Районния съд в Пловдив 92-годишният Петър Дуков, от чиято къща 19-годишният травестит Асен Ангелов, представящ се като Лидия, задигна 7000 лв. Обирджията беше обявен за общодържавно издирване, но засега то не дава резултат, затова и делото срещу него няма как да започне. „Престъпник, а е на свобода, как няма да избяга“, коментира ситуацията възрастният пловдивчанин, съобщава "24 часа".

Дуков и т. нар. Лидия се запознали през август м. г. Травеститът започнал да го посещава и да се оплаква от тежкия си живот. Дуков му давал пари да пазарува и решил да му помогне, като му обособи стая за живеене в избените помещения. Решил да му я покаже, но преди това извадил 35 лв. от спестяванията си, които държал в джоб в палто в гардероба, и му ги дал за покупки. После двамата слезли в мазето, като възрастният мъж оставил апартамента си отворен, защото живеел на първия етаж.  Асен Ангелов заключил Дуков в избеното помещение, върнал се в жилището, взел парите и избягал.

Запознати с делото твърдят, че травеститът бил с дълга руса коса и по нищо не личало, че е мъж. „Мислех, че помагам на момиче в беда“, обясни заблудата си Петър Дуков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети