Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Спецоперация се провежда в офиси, свързани с Алексей Петров /ОБНОВЕНА/

Закон и ред

Спецоперация се провежда в офиси, свързани с Алексей Петров /ОБНОВЕНА/

Спецоперация се провежда в офиси, свързани с Алексей Петров /ОБНОВЕНА/ - Tribune.bg
Снимка:

Спецоперация по неотложност се провежда в офиси, свързани с Алексей Петров. Това научи от свои източници bTV. Според тях акцията е във връзка със смъртта на бизнесмена. На място има екипи на полицията – няколко буса и полицейски автомобили, установи екип на телевизията. Правоохранителните органи, маскирани с качулки, са влезли в сградата около 12 часа.

Лев Инс след убийството на Алексей Петров: Безскрупулен и варварски акт!

Явор Колев, който е представител на застрахователна компания „Лев Инс“ и упълномощен от ръководството да говори, каза пред медиите, че техни офиси не се претърсват. В сградата има фирма, която е наемател. Тя е обект на проверката.

Колев каза още, че той е бил разпитван в качеството си на свидетел в дните след убийството на Алексей Петров. Предстои Софийската градска прокуратура да бъде уведомена за действията на униформените.

От Съюза за стопанска инициатива разпространиха позиция, в която се казва, че акцията на полицията не е насочена нито към администрацията, нито към членове на ССИ. Действията на органите на реда не са свързани и с дейността на организацията. Те са насочени към друга компания, която е наемател в същата сграда на бул. "Черни връх" 51Д. Етажът, на който се намират офисите на ССИ, беше само огледан от полицията. Уверяваме всички членове на ССИ, че организацията надлежно и стриктно продължава да изпълнява своите ангажименти и дейност. 

Лев Инс: Акцията е срещу компания наемател на сградата, а не срещу нас


Последвайте ни в Google News

 

Етикети МВР, акция
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати