Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Акция срещу битовата престъпност в Белозем

Закон и ред

Акция срещу битовата престъпност в Белозем

Акция срещу битовата престъпност в Белозем - Tribune.bg
Снимка:

Главният прокурор и вътрешният министър пристигнаха на мястото

Нова акция на прокуратура и МВР срещу битовата престъпност се е провела днес сутринта на територията на община Раковски, съобщава БГНЕС.

Профилактирани са били 420 лица, от които близо 60 криминално проявени. Открити са акцизни стоки без бандерол, крадена дървесина и фалшиви пари.

Изненадващо на място преди час бяха главният прокурор Иван Гешев и вътрешният министър Младен Маринов. Гешев разговаря с жители на кметство Белозем, където преди дни при обир пострада възрастна жена.

Главният прокурор се ангажира до края на годината битовата престъпност осезаемо да намалее.


Коментари (3)

Марина Преди години един червен кмет засели в едно съседно на Белозем село ихтимански цигани, за да гласуват за него.Хората пропищяха от тях. Предполагам,че вече са станали повече от коренните жители и са го ошушкали.
11.02.2020 19:56 / Отговор
До Марина ! Маринче, ти от много неща си разбирала бе. Най добре е да престанеш да размяткваш опиканата си путка по форумите. Няколко пъти те лъгах , че ще те еба в гъзъ пръшав. Не, няма да си цапам кура с тебе.
12.02.2020 06:58 / Отговор
Ало,импотентния Ти,където видиш женско име, започваш да размяташ онази си работа.Да не се изненадаш,ако ме видиш.Доста тънко ще ти стане гласчето.За да се праскаш толкова яко,значи си двойно импотентен - освен пишката ти, омекнали са ти и рогата.Откачено копеле.
12.02.2020 11:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети