Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Акция в Търговище: Спипаха шестима, обявени за общодържавно издирване

Закон и ред

Акция в Търговище: Спипаха шестима, обявени за общодържавно издирване

Акция в Търговище: Спипаха шестима, обявени за общодържавно издирване - Tribune.bg
Снимка:

Шест лица, обявени за общодържавно издирване като обвиняеми и свидетели по различни дела, са били установени по време на специализирана полицейска операция в Търговище. Образувани са били три бързи производства - за извършена кражба в търговищко село, за управление на МПС с концентрация над 1,2 промила алкохол и след отнета книжка, съобщиха от прокуратурата.

Противодействието и ограничаването на битовата престъпност се води и ще се води всекидневно, заяви окръжният прокурор на Търговище Диляна Стоянова. Всекидневните усилия дават резултати и тази специализирана операция няма да бъде еднократна проява.

Обявено беше още, че при масираните действия в рамките на продължилата три дни операция под ръководството на прокуратурата е била разкрита кражба от предприятие в град Антоново.

Засилено присъствие в малките, отдалечените и обезлюдяващи населени места обеща директорът на ОД на МВР в Търговище старши комисар Ненков. Съдействие в тази насока ще бъде получено от зоналното жандармерийско поделение във Варна.

В специализираната полицейска операция са участвали също и представители на НАП, РЗИ, Инспекцията по труда. Извършени са били проверки в заведения, игрални зали, пунктове за вторични суровини, автоморги и др.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети