Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Алкохол, скандали и изпотрошен арест от тийнейджърки в Сливница

Закон и ред

Алкохол, скандали и изпотрошен арест от тийнейджърки в Сливница

Алкохол, скандали и изпотрошен арест от тийнейджърки в Сливница - Tribune.bg
Снимка:

Разпорили дюшеците и възглавниците, разбили противопожарната система

Среднощен екшън се е разиграл в полицията в Сливница. Две непълнолетни буйстващи момичета са изпотрошили ареста. Разпорили дюшеците и възглавниците, разбили противопожарната система, едва не изкъртили врата.

Оплетеният сюжет започнал със сигнал малко около 21 часа снощи. Мъж се оплакал, че негов съсед и приятелите му са употребили алкохол и чупят паркираните на улицата коли и неговата също. Пристигналите незабавно патрули правят оглед и не откриват увреждания на автомобилите. В този момент подалият сигнала и набедените от него мъже започват да се саморазправят с крясъци, обиди и заплахи.

Полицаите предотвратяват сбиване и отвеждат в ареста двамата най-активни в скандала.

Малко след това местното казино сигнализира за скандал. Пристигналите униформени заварват група вилнеещи из залата, множество изпотрошени предмети. Някои от пияните били роднини на подалия по-рано сигнал за чупени автомобили.

Полицията задържа групата агресивни граждани. Между тях са три жени, едната с малко дете е пусната, а другите две са непълнолетните момичета. Зад решетките се оказал съпругът на пусната жена, който бил криминално проявен. Той също буйствал и псувал униформените.

Другите две непълнолетни момичета направо вдигнали ареста във въздуха. Били във видимо „неадекватно състояние“, става ясно от съобщението на полицията.

Общо 6 души са прекарали в ареста тази нощ. Задържани са по обвинение за хулиганство.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати