Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арестуваха двама братя от Карнобат, опитали да се саморазправят с полицаи

Закон и ред

Арестуваха двама братя от Карнобат, опитали да се саморазправят с полицаи

Арестуваха двама братя от Карнобат, опитали да се саморазправят с полицаи - Tribune.bg
Снимка:

Двама братя от карнобатското село Венец са задържани за срок от едно денонощие за агресивно поведение спрямо полицейски служители и несъобразяване с дадените им разпореждания за преустановяване на противоправното си поведение, съобщи БГНЕС.

Инцидентът се е разиграл 15 минути преди полунощ в събота. Тогава в Районното управление в Карнобат е получено съобщение за висока музика, идваща от частен дом в село Венец, обитаван от двама братя на 24 и 26 години. Екип полицаи се отзовал на сигнала, като при слизане от автомобила са нападнати от братята, употребили солидно количество алкохол. Братята обиждали и псували служителите на реда, като опитали да се саморазправят с тях.

След нанесен удар в лицето на единия полицай, са предприети действия по задържане на 24-годишния нападател. Той е повален на земята и са му поставени белезници. Паралелно с това брат му опитал да ритне с крак тялото на единия служител, който успял да отбие удара с ръка. Агресивността на нападателя нараснала и той отново атакувал, целейки се този път в главата на служителя. С цел прекратяване на настъплението полицаят произвел изстрел със служебното си оръжие със стоп-патрон, който одраскал крака на 26-годишния мъж. При извършения медицински преглед е констатирано, че се касае за повърхностно нараняване, без кръвотечение и опасност за живота.

Двамата братя са задържани със заповед за полицейско задържане. По случая е образувано бързо производство.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати