Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева

Закон и ред

Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева

Арестуваха мъжа на Жени Калканджиева - Tribune.bg
Снимка:

Среднощен побой в столичния квартал „Бояна“

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка”, съобщи Жени Калканджиева, цитирана от 24 часа.

„Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите”, обясни най-известната ни „Мис България“.

Среднощен побой в столичния квартал „Бояна“. Юмруци в лицето и ритници в тялото – за това разказва Георги, след като снощи направил забележка за силна музика на съседите си. Твърди, че е нападнат от Стефан Манов-Тачо.

„Първо неговият приятел Златанов ме удари в ребрата, после С.М. ми нанесе множество удари по лицето“, казва Георги Любенов.

Пристигат 3 патрулки и линейка. Преди две седмици Георги и приятелката му пускат жалба до полицията. По телефона се свързахме със съпругата на Тачо – Евгения Калканджиева.

„Аз не съм с него, аз съм с детето на съвсем друго място. Ние сме в друг апартамент просто, ние сме отделени, не живеем заедно временно“, каза Калканджиева.

В 6-то Районно управление Стефан Манов е бил задържан за 24 часа. Полиция и прокуратура разследват случая.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети