Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Белезници и за третия издирван след снощния екшън в Мъглиж

Закон и ред

Белезници и за третия издирван след снощния екшън в Мъглиж

Белезници и за третия издирван след снощния екшън в Мъглиж - Tribune.bg
Снимка:

23-годишният се предал сам

Третият мъж, който беше обявен за издирване, след снощните сблъсъци в ромската махала в Мъглиж, е арестуван. Това съобщи старши комисар Георги Хаджиев, директор на полицията в Стара Загора. Петима полицаи са пострадали по време на специализираната полицейска операция в квартала. Те са били атакувани с камъни от местните.

Сутринта беше съобщено, че са задържани двама роми, а един е обявен за издирване.

Той се е предал тази сутрин, като се е явил в полицейското управление на Казанлък, придружен с адвоката си. Мъжът е 23-годишен и е задържан за 24 часа.

Директорът на полицията в Стара Загора е категоричен, че предстоят разпити, а Прокуратурата ще настоява за задържане под стража за 72 часа, за да се изясни ситуацията.

Полицейско присъствие в Мъглиж остава засилено, с оглед успокояване на обстановката, но до края на деня най-вероятно Жандармерията ще се изтегли от там.

В момента се извършват рутинни действия, проверяват се граждани и лични автомобили. В града има създадени временни КПП-та, в които се извършват проверките.

Заместник-кметът на Община Мъглиж Душо Гавазов определи обстановката като нормална. Според него достъпът до общинските учреждения, училище и детски заведения е нормален.

По текста работи: Моника Гаджанова


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети