Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев

Закон и ред

Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев

Би Ти Ви лъска имиджа на Иво Прокопиев - Tribune.bg
Снимка:

Обвиненият за пране на пари се оправдава безпомощно

Подсъдимият олигарх Иво Прокопиев получи възможност да изчисти опетнения си имидж в националната телевизия Би Ти Ви. Собственикът на "Капитал" измисли удобна теза, че обвиненията за пране на пари са опит за репресия срещу него след публикации в изданията му за корупция в страната, пише ПИК.

Обвиненият за пране на пари Прокопиев се оправда, че не разбира какво точно е обвинението срещу него, но гордо заяви, че мярката му "подписка" не го ограничава да пътува в чужбина.

Водещата на "Лице в лице" Цветанка Ризова удобно му зададе още няколко въпроса, които подсъдимият олигарх използва, за да нападне прокуратурата, но не и да каже какво се случва в предприятията му.

Припомняме, че това не е първият случай, в който Би Ти Ви дава широка гласност на протестърите. Медийни експерти разкриват, че шефът на новинарската емисия на медията Венелин Петков е откровен симпатизант на кръга "Капитал".

Негативно впечатление на зрителите направи и ежедневното отразяване на протеста на няколкото майки пред Министерски съвет. Новината е водеща във всяка емисия на телевизията, а репортери се включват на живо, за да покажат как 100-150 души затварят столичния булевард "Дондуков" в час пик.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети