Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Закон и ред
  3. Биляна Петрова обяви в спецсъда, че е с пробити тъпанчета и не чува

Закон и ред

Биляна Петрова обяви в спецсъда, че е с пробити тъпанчета и не чува

Биляна Петрова обяви в спецсъда, че е с пробити тъпанчета и не чува - Tribune.bg
Снимка:

Следващото заседание по делото ще е на 8 януари

Бившият заместник-кмет на район „Младост” Биляна Петрова, която е подсъдима заедно с Десислава Иванчева по дело за подкуп, обяви в съда, че е с пробити тъпанчета и не чува добре. По думите ѝ проблемът е възникнал след възпаление. „Става въпрос за внезапно възникнал проблем”, уточни адвокатът ѝ Емануил Йорданов, като допълни, че в момента Петрова много трудно чува и трябва да ѝ се говори отблизо и по-високо.

Апелативният специализиран съд назначи експертиза, която да покаже какво е актуалното здравословно състояние на Петрова, а междувременно тя помоли съдебния състав делото да бъде отложено, докато я излекуват.

Лекар със специалност Уши, нос и гърло от болница Лозенец ще се запознае с медицинската документация и ако се наложи, ще я прегледа лично. Заключението на експертизата трябва да бъде представено в съда седмица преди следващото заседание по делото, което е насрочено за 8-ми януари.

На днешното си заседание спецсъдът вдигна частично запора върху две банкови сметки на Десислава Иванчева и другия подсъдим по делото Петко Дюлгеров. Иванчева ще разполага с 560 лв. на месец от парите си, за да живее. Дюлгеров може да изтегли 8000 лв. от сметката си за планова операция на очите.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема